Een woonhuis is tegenwoordig voorzien van steeds meer technologie. Naast verlichting, thermostaat en televisie kunt u hierbij denken aan uw alarmsysteem, zonnescherm en raambekleding. Vaak zijn deze al d.m.v. een eigen afstandsbediening of zelfs een app op uw telefoon te bedienen. Zou het niet mooi zijn als al uw apparatuur, in plaats van individueel, geïntegreerd samen zou werken? Wanneer u voor het slapen gaan uw alarmsysteem inschakelt, gaat uw nachtverlichting branden, dooft de overige verlichting en gaat uw thermostaat op de spaarstand. Zomaar een voorbeeld van de mogelijkheden. Of heeft u meerdere televisies in huis, en wilt u niet voor elke televisie apart een abonnement afsluiten of een Apple TV aanschaffen? Laat ons centraal uw verschillende bronnen plaatsen en geniet van haarscherp beeld in elke kamer.

Ontdek de voordelen van een geïntegreerd systeem op maat en ervaar hoe technologie werkt zoals het bedoeld is; samenwerkend op de achtergrond met uw comfort als doel.

home_automation_header

 

Toepassingen

Verlichting

Het automatiseren van uw verlichting op basis van factoren als daglicht, aanwezigheid of tijd van de dag werkt niet alleen besparend, maar voorziet u en uw bezoekers ook van een gevoel van luxe en comfort.

Lees meer.

Audio/Video

Elk huis is tegenwoordig voorzien van meerdere televisies en audio apparatuur. Ontdek de voordelen van integratie!

Lees meer.

Klimaat

Uw thermostaat als geïntegreerd onderdeel van uw domotica systeem, dat betekent volledige controle op elk moment en vanaf elke lokatie.

Lees meer.

Energiebesparing

Is uw huis voorzien van een slimme meter of zonnepanelen? Monitor in real-time uw verbruik of zoom in op historische gegevens. Zodoende heeft u de hoogte van uw eindafrekening eindelijjk zelf in de hand!

Lees meer.

Thuiszorg

De toepassingen van domotica in de thuiszorg zijn eindeloos. Laat ons meedenken met uw specifieke uitdaging. Of het nu gaat om senioren die langer in hun vertrouwde omgeving willen blijven wonen of het creëren van een veilige en uitdagende omgeving voor kinderen met een beperking, wij denken graag met u mee!

Lees meer.Wat is domotica?

Het woord “domotica” is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van informatica, telematica en robotica….Wat is integratie?

Met integratie doelen wij op het samenbrengen van alle denkbare techniek in een gebouw, waarna deze d.m.v. één centrale interface te monitoren en bedienen is.Nieuwbouw of bestaand?

De toepassing van domotica in nieuwbouw kan verschillen van die in reeds bestaande objecten.