Crestron Fusion, gebouwbeheer, smart business

Een modern kantoorgebouw bevat steeds meer technologie. Van beveiliging tot verlichting, gebouwbeheer wordt complexer naarmate er meer technologie wordt geïnstalleerd. Ook hier is integratie van systemen het toverwoord tot succes. Maak gebruik van lichtsensoren en bespaar zo energie op een zonnige dag. Koppel de aanwezigheid van uw personeel aan verlichting of klimaatbeheersing. Ontvang meldingen van defecte armaturen of andere apparatuur, nog voordat uw medewerkers hier hinder van ondervinden. De mogelijkheden zijn eindeloos, en onze systemen maken gebruik van alle gangbare protocollen in de industrie, zodat u verzekerd bent van een systeem waar ook toekomstige ontwikkelingen naadloos op zullen aansluiten.

Monitor op beschikbaarheid in real-time, vergelijk historisch verbruik en hou zodoende altijd een vinger aan de pols van uw onderneming.

Toepassingen

Verlichting

Het automatiseren van uw verlichting op basis van factoren als daglicht, aanwezigheid van personeel of tijd van de dag werkt niet alleen besparend, maar kan wanneer goed toegepast ook de productiviteit en het algemeen welbehagen van uw medewerkers positief beïnvloeden.

Lees meer.

Boardrooms

Uw boardroom of vergaderzaal is voorzien van bijvoorbeeld een projectiescherm, zonwering en video conferencing apparatuur. Met onze geïntegreerde oplossingen bedient u alles vanuit één gepersonaliseerd dashboard.

Lees meer.

Monitoring

Hoeveel energie uw ondernemen maandelijks verbruikt ziet u op uw afschriften, maar zou het niet mooi zijn om in real-time te monitoren hoe de pieken in uw verbruik worden veroorzaakt?

Lees meer.